SWISH

Du betalar din IPTV tjänst snabbt och enkelt hos oss med Swish.

Det du egentligen gör är köper Bitcoins som sedan skickas till oss direkt från växlingshandlaren. Växlingshandlaren delger INTE någon information om er så som Namn, Konto, Telefonnummer på Swish.

Det enda vi får är Bitcoinsen och det enda du köper är Bitcoins. Så du har absolut inget att oroa dig över, betalningen är HELT anonym och HELT säker.

VAD ÄR BITCOINS (BTC)

Bitcoins, eller BTC, är en digital kryptovaluta. Bitcoins används vanligtvis till att betala för tjänster där man vill förbli anonym. Betalningarna går aldrig att spåra till en viss person och är oftast det snabbaste sättet att betala på Internet för en vara eller tjänst.

VARFÖR BITCOINS?

Bitcoins används vanligtvis till att betala för tjänster där man vill förbli anonym.

Först och främst för att ingen VISA/Mastercard betalningsgateway går med att bistå sin tjänst för att ta betalt för denna typ av produkt.

Det andra är att ni som kunder ska kunna känna er säkra att ingen vet vad ni betalat för, eller att ni ens har betalt något.

När du köper Bitcoins enligt stegen nedan så växlar du Svenska kronor till Bitcoins.

Efter detta, vad du gör med dina bitcoins, är omöjligt att spåra.

HUR SKAFFAR JAG BITCOINS OCH HUR BETALAR JAG MIN IPTV TJÄNST?

Du behöver inte tänka på någonting, allting sker automatiskt. Det enda du gör är Swishar, och instruktioner för detta finns i Kassan efter lagd order.
Så fort du har skickat iväg din betalning för att köpa BTC med Swish blir det tekniskt omöjligt för oss att annullera ett köp, så ha det vid åtanke innan du beställer.

IPTV AAA | Sverige

  • Facebook